top of page

"Stefanie heeft een hele fijne rustige, relaxte manier van lesgeven. Haar stem is heel rustig en prettig om naar te luisteren. Voor mij is yoga echt om te ontspannen, dus dat lukte perfect! Fijne les!"

"Stefanie legt de houdingen goed uit, houdt overzicht en heeft het vermogen om de houdingen aan te passen aan de persoon. Ze heeft oog en oor voor iedereen individueel"

"Stefanie geeft fijne lessen, ze hebben een goede uitwerking en ik ga altijd met een fijn gevoel naar huis!"

Wat yin yoga voor mij betekent... en wat ik jou graag wil meegeven

1T7A1816_edited.jpg

Yin yoga heeft mij geholpen om beter in contact te komen met mijn lichaam en naar de signalen van mijn lichaam te luisteren (zonder oordeel!). Door de verbinding met mijn lichaam te verbeteren lukt het beter om onnodige spierspanning gedurende de dag los te laten en om gericht oefeningen of houdingen in te zetten wanneer ik ergens klachten ervaar. Naast deze fysieke voordelen is de grootste verandering voor mij dat ik veel milder ben geworden voor mezelf en dat ik mezelf toestemming durf te geven om te rusten wanneer ik dat nodig heb. 

Na een burn-out ben ik in 2017 gestart met de yin yoga docentenopleiding. In eerste instantie voor mijn eigen persoonlijke ontwikkeling, maar al snel bleek dat ik het lesgeven in yin yoga met heel veel plezier en passie doe.

 

Ik vind het ontzettend fijn om mensen te kunnen helpen met fysieke en mentale ontspanning. Uit eigen ervaring weet ik namelijk dat het voor je gezondheid cruciaal is om genoeg momenten van ontspanning in te plannen, maar ook om te leren in deze momenten je innerlijke rust en stilte te vinden. Dat gun ik jou ook!

bottom of page