top of page
1T7A1508.jpg

Wat anderen zeggen over

Yin yoga Winterswijk

Jolanda

"Fijne, no-nonsense yoga lessen, gefocust op ontspanning en het versoepelen en verzachten van je spieren ed. Na verloop van tijd merk je duidelijk dat je leniger en soepeler wordt.

 

Persoonlijk heeft het mij van het zes maandelijks spuiten voor mijn knie afgebracht, en van mijn pijnklachten, en dat terwijl ik geen kraakbeen meer heb in mijn knie!

 

Leuke groep 'gewone' nuchtere mensen en Stefanie is een fijne lerares. Geschikt dus ook voor als je bestaande klachten of "gebreken" hebt, ze houd daar rekening mee."

Rianne

"Een echte aanrader. Ook voor mensen die onbekend zijn met yoga. Niks geen zweverig gedoe maar heerlijk ontspannen aan je lichaam werken."

Anoniem

"Er is een fijne sfeer en ik kan me er goed ontspannen. Het doen van de oefeningen werkt ook goed voor mijn lichaam! Stefanie geeft de lessen op een aangename rustige manier met oog en ruimte voor een ieder persoonlijk. Ik zie er naar uit!"

Carla

" Door met aandacht bezig zijn met wat ik doe en ervaar levert het mij veel op: ontspanning, meer rust, beter slapen.

Na afloop van de les voel ik mij een stuk ontspannener. Mijn gedachten zijn tot rust gekomen.

Yin yoga brengt mij een stuk rust. Bewustwording van hoe mijn lichaam reageert. Dat het voor mij goed is om duidelijke grenzen aan te geven in plaats van doorbijten en nog even volhouden of negeren.

Stefanie geeft op een ontspannen manier les. Zij heeft een fijne stem en geeft op een rustige manier aanwijzingen zodat de oefeningen in eigen tempo opgepakt worden. Een stukje uitleg die Stefanie geeft waar een houding betrekking op heeft is ook fijn.

Alberdien

Heerlijk ontspannen, spieren losmaken en weer beter in je vel komen, dat is Yin yoga voor. Gewoon fijn om te doen.

Ben je beniewd wat yin yoga jou kan brengen?

Je bent van harte welkom om een les mee te doen. Het is helemaal niet erg als je niet lenig bent (dat is waar vrijwel iedereen zich voor verontschuldigd de eerste les, maar dat is helemaal niet nodig). Ervaring met yoga is ook niet nodig.

bottom of page