top of page
Tropical Leaves
Slow run meets yin yoga facebook omslag.
Tropical Leaves

SLOW RUN MEETS YIN YOGA

Yin & Yang

Zondag 27 juni organiseer ik samen met Milinda Bentsink heerlijke ochtend waar we yin en yang combineren. Slow running en yin yoga: een mooie combinatie van actief bewegen en heerlijk ontspannen. 

De ochtend start om 10.00 uur. Eerst vertrek je voor een slow run - onder begeleiding van Milinda - door de mooie Winterswijkse natuur. Bij slow running worden rennen/wandelen afgewisseld met spierversterkende oefeningen en yoga- of meditatie oefeningen. Je beweegt vanuit ontspanning en plezier, met aandacht voor je lichaam en respect voor je eigen grenzen. 

Eenmaal terug bij de Burgemeester van Nispenstraat start rond 11.30 uur de yin yoga les. De les is gericht op het loslaten van spanningen uit spieren en bindweefsel en het hydrateren van het bindweefsel waardoor gewrichten soepeler en sterker worden. Door milde stretches langere tijd aan te houden kun je spanningen rondom je heupen, in je schouders, rug en benen loslaten. Dit is extra fijn na de slow run. Ook is er veel aandacht voor de ademhaling en met bewuste aandacht in het lichaam zijn. De les wordt afgesloten met een fijne bodyscan en eindontspanning om even helemaal tot jezelf te komen. 

Na de les is er nog tijd voor koffie/thee met wat lekkers en om even na te praten.

Slow run en yin yoga zijn geschikt voor iedereen, ervaring is niet nodig. Ook het niet nodig om lenig te zijn of een uitstekende conditie te hebben. Wij vinden het allebei heel belangrijk dat  iedereen op zijn/haar eigen niveau en tempo kan mee doen. Slow run is bewegen op je eigen tempo met veel aandacht voor ontspanning. Yin yoga is door het rustige karakter ook voor iedereen geschikt, iedereen voert de houdingen op zijn/haar eigen manier uit en aanpassingen zijn altijd mogelijk. 

Praktische info:

Datum: zondag 27 juni 2021

Tijdstip: 10.00 - 13.00 uur

Locatie: Burgemeester van Nispenstraat 20 Winterswijk

Kosten: € 17.50 (incl. koffie/thee en wat lekkers)

Aanmelden: via momoyoga.com/yinyogawinterswijk

Bijzonderheden: 

Zelf meenemen: grote handdoek, kussentje en eventueel een dekentje

De les gaat alleen door bij voldoende animo

Bij slechte weersomstandigheden wordt de slow run + yin yoga les verplaatst

  

bottom of page