top of page
1T7A1689_edited.jpg

Gratis meditatie

Maak jij vandaag 8 minuten tijd voor jezelf?

1T7A1688.jpg

YIN

YOGA

Stefanie Langenbarg

Yin yoga heeft mij enorm geholpen om beter in mijn vel te zitten. Door yin yoga ervaar ik een goede connectie met mijn lichaam, heb ik geleerd hoe ik fysieke spanningen kan loslaten en .......

Yin yoga heeft mij enorm geholpen om beter in mijn vel te zitten. Door yin yoga ervaar ik een goede connectie met mijn lichaam, heb ik geleerd hoe ik fysieke spanningen kan loslaten en hoe ik innerlijke rust kan vinden in mezelf.

Dat gun ik jou ook! 

Stefanie Langenbarg

Witte planten

Herkenbaar?

Je lichaam voelt vaak stijf en stram aan

Je bent druk in je hoofd

Je hebt het gevoel dat je altijd 'aan' staat

Je gaat regelmatig over je grenzen en merkt dat pas op als het te laat is

Dat moet toch anders kunnen...

Ontspannen is een kunst. Het is makkelijk gezegd: "Ontspan toch eens wat meer" of "Laat het toch los". Maar vaak weten we helemaal niet hoe we dat kunnen doen. 

 

Door bewust tijd te nemen om stil te staan ga je opmerken wat er in jou leeft. Wat mag gezien en gehoord worden?

Je voelt welke spanningen je (onbewust) in je lichaam vast houd. Trek je steeds weer je schouders op en merk je dat pas als ze pijnlijk gespannen worden? 

Door met aandacht in je lichaam te zijn en bewust en rustig te ademen lukt het steeds beter om te verzachten en tot rust te komen. Ontspannen kun je leren!

1T7A1508.jpg

Yin yoga

een soepeler lijf + een rustiger hoofd

Yin Yoga is een rustige vorm van yoga, waarbij de meeste houdingen zittend of liggend worden uitgevoerd, gericht op het versterken en versoepelen van je bindweefsel (fascia) en je gewrichten. Je zoekt een milde stretch op en door enkele minuten in de houding te blijven, ontstaat er ruimte en soepelheid in het bindweefsel. Het bindweefsel raakt beter gehydrateerd en daardoor gezonder. Naast de fysieke voordelen zorgt het beoefenen van yin yoga ook voor mentale ontspanning en rust. 

Yin Yoga is geschikt voor iedereen, jong en oud, man en vrouw. Je hoeft niet lenig te zijn! Als je fysieke klachten en/of blessures hebt, zijn er meestal aanpassingen mogelijk waardoor je toch mee kunt doen. Veel mensen ervaren een verbetering van hun klachten door het beoefenen van yin yoga.

Kortom: yin yoga zorgt voor een soepeler lijf en een rustiger hoofd.

wat anderen zeggen

“Sinds ik yin yoga volg heb ik veel minder last van mijn nek en schouders”

Yin yoga
Over mij
Over mij 

"Stefanie heeft een hele fijne rustige, relaxte manier van lesgeven. Haar stem is heel rustig en prettig om naar te luisteren. Voor mij is yoga echt om te ontspannen, dus dat lukte perfect! Fijne les!"

"Stefanie legt de houdingen goed uit, houdt overzicht en heeft het vermogen om de houdingen aan te passen aan de persoon. Ze heeft oog en oor voor iedereen individueel"

"Stefanie geeft fijne lessen, ze hebben een goede uitwerking en ik ga altijd met een fijn gevoel naar huis!"

Yin yoga heeft mij geholpen om beter in contact te komen met mijn lichaam en naar de signalen van mijn lichaam te luisteren (zonder oordeel!). Door de verbinding met mijn lichaam te verbeteren lukt het beter om onnodige spierspanning gedurende de dag los te laten en om gericht oefeningen of houdingen in te zetten wanneer ik ergens klachten ervaar. Naast deze fysieke voordelen is de grootste verandering voor mij dat ik veel milder ben geworden voor mezelf en dat ik mezelf toestemming durf te geven om te rusten wanneer ik dat nodig heb. 

Na een burn-out ben ik in 2017 gestart met de yin yoga docentenopleiding. In eerste instantie voor mijn eigen persoonlijke ontwikkeling, maar al snel bleek dat ik het lesgeven in yin yoga met heel veel plezier en passie doe.

 

Ik vind het ontzettend fijn om mensen te kunnen helpen met fysieke en mentale ontspanning. Uit eigen ervaring weet ik namelijk dat het voor je gezondheid cruciaal is om genoeg momenten van ontspanning in te plannen, maar ook om te leren in deze momenten je innerlijke rust en stilte te vinden. Dat gun ik jou ook.  

Namasté

1T7A1816_edited.jpg
Mogelijkheden
Mogelijkheden
1T7A1688.jpg

Yin yoga Winterswijk

Wekelijkse lessen 

Kleine groepen

Persoonlijke aandacht

rustig Desk

Online

aanbod

Vanuit huis

Lessen en cursussen

Wanneer het jou uitkomt

Specials

Themalessen

Workshops

XL lessen

Mudra-meditatie

Blog

Yoga

Mindfulness

Ademhaling

Telefoon op Bureau
Contact
Contact
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Bedankt voor je bericht!

Stefanie Langenbarg

Bargerkempke 24

7103 DZ Winterswijk

06 12 50 78 34 

bottom of page